Telefoon: (058) – 250 4150 Maandag, dinsdag en zondag gesloten

Menukaart

Sjoddy’s snobberij

Zoete  olijven | zongedroogde tomaatjes |  4

Crispy pappadum | wasabi mayonaise | 4

BBQ oester | wasabi komkommer | miso |  3,25

Oesters | heerlijk zoet & zilt per stuk |  2,5

Bitterbal | draadjesvlees | Zwolse mosterd per stuk |  1

Chorizo kroketje | whisky mayonaise | per stuk  1

bitterbal Old Amsterdam | per stuk | 1

Kroketje kreeft | baharat mayo | 2

Kroketje kerrie masala | 1

Speciaal

Camembert uit de oven | rozemarijn | honing | bio brood | 

Focaccia knoflookbrood | sinaasappel aioli | 7,5

Hammen & worsten plankje | 11,5

Iberico ham 100 % pata negra 50 gr | 14,5

Onze planken

Broodplankje | bio bakker Carl Siegert | 3 tapenades | 7,5

Visplank | gerookte vis | vissalades | broodjes & meer | 23,5

Vleesplank | ribs | paté | rilette | zuur | pulled porc | 21,5

Combi plank | warme & koude lekkernijen | Sjoddy tapas | 27,5 

 

 

Voorgerechten

  • Terrine fazant | eendenlever | dadels | buikspek | pastinaak | 12,5 
  • Zalm “Jerky” | wakamé | avocado | wasabi | zeewier kletskop | 9,5 
  • Gerookte  meloen | kikkererwten | vadouvan créme | (v) 10 | Iberico ham | 11,50 
  • Camembert | uit de oven | rozemarijn | honing | steenoven brood | 8,5 
  • Coquilles | gebakken en dit met seizoens inspiratie | per stuk | 4

Hoofdgerechten

  • Zeebaars | spinazie curry | kokos beurre blanc | aardappel confit  | 19,5 
  • Piepkuiken | wortel chutney | geitenkaas | pinda | honing jus | 19,5
  • Kaas beignets | pasta | sojabonen | groentes | shii take | sesam dressing (v) | 18,5
  • Iberico ribstuk | chutney van zilveruien | pastinaak | mosterd jus | 22,5

special:

 Tournedos “Sjoddy style” | eendenlever | broiche | aardappel confit | vurige brandy saus | 34,5

 

 

 

 

Nagerechten

  • Suikerbroodijs | hazelnootspeculaas koek | cacao | boter crème| 7,5
  • Bananenbroodpudding | mandarijn | kruidnagelroomijs | 7,5
  • Kaasplank, “Rutgers” appelstroop | nootjes | geroosterd suikerbrood  | 11,5